Om Horten Tech Festival

Made in Horten har siden 2015 vært en spennende og unik møteplass for teknologi, industri og innovasjon i Horten. Denne viktige møteplassen for næringslivsledere, ansatte, studenter, skoleelever, investorer, gründere og andre interesserte, har gjennom årene utviklet seg naturlig – og nå tar vi neste steg. Horten Næringsforum lanserer HORTEN TECH FESTIVAL i samarbeid med Horten kommune, USN, NHO, Kobben, Electronic Coast og Allegro.

Horten Tech Festival 2023

Norges fremste teknologi- og rekrutteringshappening i oktober!

Horten, kjent som en del av teknologitriangelet Horten-Kongsberg-Porsgrunn, er vert for denne unike festivalen som setter kompetanse i fokus. Deltakere kan forvente en variert uke:

• Mandag til onsdag: Dykk dypt ned i en rekke spesialiserte arrangementer som dekker tech-industriens mange fasetter.
• Torsdag: Norges mest dynamiske rekrutteringsdag! Møt topp teknologibedrifter og oppdag spennende karrieremuligheter.
• Fredag: La deg inspirere på den store konferansedagen, ideell for nettverksbygging, kunnskapsdeling og inspirasjon.

Horten Tech Festival arrangeres av Horten Næringsforum, Horten Kommune, Electronic Coast, Universitetet i SørØst Norge, Kobben, NHO, Hortenlove, Allegro og 3DL. Vår ambisjon er klar: Å etablere festivalen som den viktigste møteplassen for rekruttering til techbransjen i Norge.

Formålet med Horten Tech Festival er:

• Øke interessen for teknologi blant unge og studenter: Arrangementet kan inneholde aktiviteter og workshops for barn og unge, som vil øke interessen for teknologi og mulighetene det gir. Videre kan det også tilbys arrangementer som er rettet mot studenter, slik som karrieredager, jobbsøkerseminarer, og møter med ledende teknologibedrifter, som kan hjelpe studenter å navigere i arbeidsmarkedet og forberede seg på jobbintervjuer.

• Skape et nettverk for teknologibedrifter: Horten Tech Festival kan også fungere som en plattform for bedrifter i teknologibransjen for å bygge og utvide sitt nettverk. Arrangementet kan inkludere en bedrifts- og produktutstilling som gir bedriftene en mulighet til å presentere seg selv og deres produkter for potensielle kunder og partnere.

• Øke kunnskapen og forståelsen for teknologi: Horten Tech Festival kan også være en plattform for å øke kunnskapen og forståelsen for teknologi blant allmennheten. Arrangementet kan inkludere en rekke seminarer og presentasjoner som tar for seg teknologiens innvirkning på samfunnet, samt diskusjoner rundt teknologiens muligheter og utfordringer.